Versiuni noi salarii (D112 valabila din 08/2022)

  • Important
    • Daca nu aveti salariati cu norme partiale sub salar minim ar trebui sa puteti regenera declaratia fara sa mai dati calcul pe luna 08/2022.
    • Daca aveti salariati cu norme partiale sub salar minim si care mai au si in alta parte contracte (deci la care ati trecut NU la baza minima Cas si Cass in date generale desi au sub salar minim contractul) va trebui sa treceti motivul pentru care nu se ia cas si cass la salar minim din casuta derulanta unde este setat NU. Aveti valorile NU01-NU05 unde NU05 inseamna ca mai au si alte contracte). NU simplu se accepta doar pentru cei peste salar minim altfel trebuie trecut motivul. Daca sunteti pe alta luna decat 08/2022 va trebui sa redeschideti si sa faceti modificarile. In principiu nu ar mai trebui dat calcul in acest caz.
    • Daca aveti salariati cu norme partiale sub salar minim si care au setat DA la calcul Cas si Cass la salar minim, va trebui sa mai dati calcul salarii obligatoriu inca o data pe luna 08/2022. Daca ati inchis luna 08/2022 o veti redeschide si dati calcul.
    • Daca ati depus deja declaratia speram sa fie ok asa cum a fost depusa initial dar in cazul in care este nevoie de rectificativa si va incadrati in cazurile cu baza minim cas si cass va trebui sa faceti pasii de mai sus.